Tilitoimisto Yli-Rahko Oy, Auktorisoitu talloushallintoliiton jäsen
- Yritys Ajankohtaista Yhteystiedot Ota yhteyttä -
Sähköinen taloushallinto
Kirjapito
Palkkahallinto
Tilinpäätökset
Verosuunnittelu

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa niin myynti- kuin ostolaskujen sähköistämistä. Sähköistetty taloushallinto ja laskujen käsittely säästää runsaasti aikaa, rahaa ja helpottaa samalla laskujen arkistointia.

Vantaalla sijaitseva Tilitoimisto Yli-Rahko tarjoaa helppokäyttöisen taloushallinnon työkalun, jolla yrityksen laskutus helpottuu ja nopeutuu huomattavasti. Voit itse valita haluatko liittää sähköiseen taloushallintoon ainoastaan ostolaskutuksen, myyntilaskutuksen vai molemmat!

Sähköiset taloushallintopalvelut Yli-Rahkolta

Sähköinen taloushallinto ja arkistointi

Sähköinen taloushallinto sisältää kätevän arkiston, josta osto- ja myyntilaskujen tiedot on helposti tarkasteltavissa. Arkistosta on helppo katsoa vaikka, mitä asiakkaan edellinen lasku on sisältänyt, mitä tuotteita on laskutettu ja niin edelleen.

Haun voi tehdä esimerkiksi asiakkaan tai tavarantoimittajan nimellä, tuotenimellä tai vaikka kummallakin. Arkiston ansiosta ei enää tule tilanteita, joissa tarvittava lasku on väärin arkistoitu ja sen etsimiseen kuluu paljon aikaa tai sitä ei löydy lainkaan. Sähköisessä arkistossa kaikki laskut ovat muutaman klikkauksen päässä.

Vähemmän manuaalisia virheitä

Määrätyille henkilöille on mahdollista antaa oikeudet nähdä mitä laskuja kullakin on käsittelyssä. Laskun hyväksymisen jälkeen lasku menee automaattisesti kirjanpitoon ja se on helposti tarkasteltavissa sähköisessä arkistossa. Sähköinen lasku on myös helpompi maksaa kuin paperinen.

Laskujen sähköistäminen poistaa maksamisen yhteydessä syntyvät mahdolliset näppäilyvirheet. Laskujen maksamiseen tarvittavat tiedot kuten summa, tili- ja viitenumero sekä eräpäivä ovat aina oikein eikä niitä tarvitse käsin kirjoittaa maksettaessa laskun.

Myös paperiset ostolaskut voidaan lisätä järjestelmään. Ensin laskut skannataan, jonka jälkeen ne tulkataan sähköisen laskun muotoon. Tämän jälkeen myös nämä laskut ovat järjestelmästä katsottavissa ja maksettavissa muiden sähköisten laskujen tapaan.

Hyödyt ostolaskutukseen

Paperisten ostolaskujen käsittelyyn kuluu yleensä reilusti enemmän aikaa kuin digitaalisen version käsittelyyn. Paperista ostolaskua saatetaan kierrättää yrityksessä pöydältä toiselle, laskun vastaanottajalta laskun tarkastajalle ja sen jälkeen vielä laskun hyväksyjälle. Sähköisessä taloushallinnossa laskun käsittely on paljon helpompaa eivätkä laskut ”katoa” kenenkään työpöydälle.

Hyödyt myyntilaskutukseen

Myyntilaskujen sähköistäminen lyhentää laskutukseen käytettyä aikaa huomattavasti. On hyvä myös ottaa huomioon, että nykyään monet ostajat haluavat ottaa vastaan ainoastaan sähköisiä laskuja.

Paperisen laskun käsittely on usein työlästä ja aikaa vievää. Lasku täytyy ensin tulostaa, sitten kuorittaa, maksaa postimaksu ja lopuksi viedä postilaatikkoon. Myös alati nousevat postimaksut lisäävät paperisten laskujen kuluja. Operaattoritkin toki ottavat maksun digitaalisten eli e-laskujen lähettämisestä, mutta nämä kulut ovat yleensä reilusti tavallisia postimaksuja pienemmät.

Kysy lisää

Ota yhteyttä Tilitoimisto Yli-Rahkoon niin kerromme mielellämme lisää sähköisen taloushallinnon hyödyistä juuri Sinun yrityksellesi.

Lähetä yhteydenottolomake »

Soita 09 8362 120

 

 

YR-logo Pyydä tarjous
tai soita ja sovi tapaaminen, puh. 09 8362 120.
Talous nousuun sähköisellä taloushallinnolla

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy, Horsmakuja 10, 01300 Vantaa, puh. (09) 836 2120, fax (09) 836 21220

Rekisteriseloste Kirjanpito Vantaa | Tilitoimisto Vantaa | Sähköinen taloushallinto
Taloushallintoliitto Tilitoimisto Yli-Rahko Oy